Ny statsautorisert regnskapsfører i OMT

Ny statsautorisert regnskapsfører i OMT

OMT BBL har ansatt Isabelle Myreng til forvaltningsavdelingen i boligbyggelaget. 

Hun tar over som forretningsfører etter Kine Normark, som har søkt nye utfordringer. Boligbyggelaget har stor etterspørsel etter forvaltningstjenester, og regnskapsførere Randi Winnem og June Lysvoll er svært fornøyd med å få Isabelle Myreng med på laget.

Isabelle er statsautorisert regnskapsfører med bred erfaring fra blant annet Amesto AccountHouse og Rallarservice. I OMT tar hun over som regnskapsfører for mange av boligbyggelagets forvaltningskunder. – Jeg ser frem til å bli kjent med styreledere og tillitsvalgte, og bidra med den kompetansen de trenger, sier Myreng.

OMT BBL forvalter 119 boligselskaper i Narvik og Evenes, Midt-Troms og i Senja kommune, og gir et bredt tjenestetilbud innen boligforvaltning og drift. Boligbyggelaget har god kunnskap om boligselskapene vi er forretningsfører for. OMT har også en rekke nye boligprosjekter, og bistår med prosjektledelse innen rehabilitering og vedlikeholdsoppgaver.

OMT har 9 medarbeidere, og deler lokaler med vårt datterselskap BVS AS og NaBo, hvor vi også bistår med forvaltningstjenester. Teknisk avdeling vil videreutvikle våre tekniske tjenester til boligselskapene med teknisk rådgivning, HMS og bistand for å bidra til ivaretakelse av byggene på en god og bærekraftig måte.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x