"Her er det tomt, men det er plass til mange!"

"Her er det tomt, men det er plass til mange!"

Borettslagenes Sikringsordning deler ut 10 x 100.000 kroner til borettslag.

Herregårdsbakken borettslag i Larvik har levert første søknad til Borettslagenes Sikringsordning 30-årsjubileum, og kaster gladelig utfordringen videre. I forbindelse med jubileet skal nemlig ordningen dele ut 100.000 kroner til 10 forskjellige borettslag som ønsker å forbedre og trygge borettslaget sitt.

«Vi kaller det Flyplassen!» Lisbeth Eikenæs ler godt i det hun ser rundt seg - «Her er det kun mose og ingen møbler» fortsetter hun og tydeliggjør godt hva Borettslaget Herregårdsbakken 4 og 6 kunne tenke seg: Hjelp til å skape et stimulerende uteområde som gjør at alle beboerne kan komme sammen og skape «landets beste bomiljø». «Enn så lenge er vi ikke helt sikre på hva vi ønsker oss her, men det er mange idéer - fra boccia til grilltelt og utekino - så vi finner helt sikker på noe veldig bra!»

«Dette er akkurat den spiriten vi håpet på å få» sier Sven Eric Dæhlin i Borettslagenes Sikringsordning. «I 30 år har vi jobbet for at alle i borettslag rundt i landet skal få bo trygt, og slippe å betale fellesgjelden til naboen om de skulle få betalingsutfordringer. Nå ønsker vi å bruke noen av midlene til å gi tilbake til borettslagene. Derfor lanserer vi dette feiringstiltaket.»

«For å søke», fortsetter Dæhlin, «er alt vi ønsker oss en kort videofilm på maks 60 sekunder der borettslaget viser oss kort hva de ønsker å gjøre. Filmen trenger på ingen måte å være «fancy» - her er det initiativgleden og formålet vi ønsker å se.

Alle borettslag som er forsikret gjennom Sikringsordningen inviteres til å sende inn en kort søknad om å få støtte til et prosjekt i borettslaget. Filmsøknaden på mobilvideo innen 31. august, og bli med og vinn en av de 10 premiene på hele 100.000 kroner hver!

Klikk under for å gå til kampanjesiden om konkurransen og jubileet!

https://www.bo-trygt.no/ 


Name:
Email:
Subject:
Message:
x